Siirry sisältöön
Kalatalouden Innovaatiopäivät 2024

KALATALOUDEN INNOVAATIOPÄIVÄT 6.-7.11.2024

Radisson Blu Seaside Hotel
Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki

 

Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä!

Ohjelmassa muun muassa:
Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta
Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa
Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja sen lisääminen ammattikeittiöissä – miten se tehdään?
Luken Janne Saarikko: Vientikaava – avain ruokajärjestelmän ongelmiin 
Kaikkien innovaatio-ohjelmien kuulumiset

 

Minimessujen näytteilleasettajat

Arctic Fry Oy
BEWI Finland Oy
Etinex Oy
Finnvacum Oy Ab
Kansallinen kalatalousverkosto
Kuhavene Oy
Orat Oy
Stora Enso Packaging Oy
Waterix Oy
 
 

Illallinen

Illallisen hinta on 53 euroa/hlö sisältäen illallisen buffetpöydästä ilman ruokajuomia.
Paikka illalliselle varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Illallinen maksetaan paikan päällä.
Huomioithan, että varaus on sitova.

Majoitus

Osallistujille on varattu huonekiintiö etuhintaan:
Standard yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö
Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family yhden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family kahden hengen huone 175 euroa / huone / yö

Varaukset:
Radisson Blu myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus B Pro Kala ry varausta tehdessä.
www.radissonhotels.com/fi-fi/ - Alennuskoodi BPKALA

Huonevaraukset tulee tehdä 30.10.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.
 
 
Tapahtuman järjestää Pro Kala ry
Lisätiedot Katriina Partanen, 0400 827 277, katriina.partanen@prokala.fi

TAPAHTUMA ON OSITTAIN RAHOITETTU EMKVR TUELLA