Keskiviikon ohjelma
Keskiviikko 6.11.
Tila: Valimo
Moderaattorina Jesse Kamras
Klo 9 alk. | Ilmoittautuminen Radisson Blu Seaside aulassa Innovaatiopäivien minimessut avautuvat |
10.00 |
Innovaatiopäivien avaus
Risto Lampinen, Maa- ja metsätalousministeriö Kansliapäällikkö Pekka Pesosen tervehdys |
10.25 |
Kalan markkinoinnin ja laadun kehittämisohjelma
Seafood Innovations 2024 -kilpailu Katriina Partanen, Pro Kala |
10.45 |
Sjömatsfrämjandet – kalan menekinedistäminen Ruotsissa
Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet |
11.15 |
Pro Kala -tunnustuspalkinnon luovuttaminen |
11.30 | Lounas |
12.30 | Flavoria Innovation Festival goes Fish Sini Laikola, Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto |
12.50 |
Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta
Henri Alén, Ravintola- ja ruokamaailman moniottelija |
13.50 | Vientikaava – avain ruokajärjestelmän ongelmiin Janne Saarikko, Luonnonvarakeskus |
14.10 | Kalankäyttö ja sen lisääminen ammattikeittiöissä – miten se tehdään? Matti Karvonen, Factory-ravintolat |
14.30 | Kahvi |
15.30 |
PFAS-yhdisteet Itämeren silakassa
Panu Rantakokko, THL |
15.50 |
Hankkeet kalatoimialan kehittämisessä – kokemuksia ja
tuloksia alueellisista EMKVR rahoitetuista hankkeista Lähikalaa lautaselle - hankkeen toimia ja tuloksia Perämeren kalaleaderin alueella
Anni Lantta, ProAgria Oulu SIMPUKKA – Järvisimpukan kestävä hyödyntäminen elinkeinokalataloudessa
Ville Kangasniemi, Pyhäjärvi-instituutti
Kalavoima ruokakulttuurissa - Syötävän Hyvää reality show
Granger Simmons, Ukipolis Oy |
16.20 |
Vastuullisesti kasvatettua kalaa Suomesta! Kampanjaesittely
Janne Sankelo, Suomen kalankasvattajaliitto |
16.35 |
Haasteista onnistumisiin! Kalakoulutusta ammattilaisille
Henry Lybäck, Laurea AMK |
16.55 | Päivän yhteenveto ja palaute |
17.00 | Ensimmäisen päivän seminaariohjelma päättyy |
18.00 | Minimessut sulkeutuvat |
Illallinen
Innovaatiopäivien illallinen on omakustanteinen.
Yhteinen buffet-illallinen Innovaatiopäivien osallistujille on tarjolla klo 19.
Illallisen hinta ilman juomia on 53 euroa/hlö, joka maksetaan paikan päällä.
Illalliselle osallistuminen edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista innovaatiopäivien ilmoittautumisajan puitteissa.
Yhteinen buffet-illallinen Innovaatiopäivien osallistujille on tarjolla klo 19.
Illallisen hinta ilman juomia on 53 euroa/hlö, joka maksetaan paikan päällä.
Illalliselle osallistuminen edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista innovaatiopäivien ilmoittautumisajan puitteissa.
TAPAHTUMA ON OSITTAIN RAHOITETTU EMKVR TUELLA