Siirry sisältöön
Monimuotoisuuden ja tulevaisuuden työkyvyn johtaminen

Työkyvyn johtaminen käytännössä

Torstai 28.8. klo 9–9.45

Tässä käytännönläheisessä ja oivalluksia herättävässä webinaarissa syvennytään työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamiseen organisaation arjessa. Koulutus tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ja näkökulmia siitä, miten esihenkilöt ja työnantajat voivat rakentaa kestävää, inhimillistä ja samalla kilpailukykyistä työelämää. Saat vastauksia siihen, mitä työnantajan tulee tietää lakisääteisistä vastuista, ja miten työkyvyn tukeminen voidaan nähdä haasteen sijaan mahdollisuutena – jopa liiketoimintaetuna.

Webinaarin teemoja ovat

🧡 Työnantajan vastuut ja velvollisuudet työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemisessa
🧡 Työkyvyn johtaminen käytännössä: työnkuvat, esihenkilötyö ja työyhteisön rooli
🧡 Näkökulman muutos: haaste vai liiketoimintaetu?

 

Webinaari on toinen osa kahden koulutuksen sarjaa, joissa pureudutaan työnantajan lakisääteisiin velvollisuuksiin monimuotoisuuden johtamisessa. Saat konkreettisia työkaluja siihen, miten voit hyödyntää monimuotoisen henkilöstön koko potentiaalin – ja samalla kasvattaa organisaatiosi innovaatio- ja kilpailukykyä. Webinaarit tarjoavat käytännönläheistä tietoa, uusia näkökulmia ja inspiraatiota monimuotoisuuden viemiseksi sanoista teoiksi.
 
Koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, jotka tukevat toisinaan, joten voit ilmoittautua vain toiseen tai molempiin kiinnostuksesi mukaan. Ilmoittaudu webinaariparin 22. toukokuuta järjestettävään ensimmäiseen osaan Monimuotoisuuden ja tulevaisuuden työkyvyn johtaminen »

 

Tämä koulutus syventää ensimmäisessä webinaarissa käsiteltyjä teemoja tuomalla mukaan konkreettisia käytännön esimerkkejä ja ratkaisumalleja erilaisista työyhteisöistä. Koulutus auttaa hahmottamaan, miten työkykyä ja työhyvinvointia voidaan johtaa systemaattisesti ja vastuullisesti – osana arjen päätöksentekoa.

Suosittelemme koulutusta erityisesti esihenkilöille ja työnantajille, muta se sopii kaikille työelämän kehittäjille, jotka haluavat viedä monimuotoisuuden ja työhyvinvoinnin edistämisen sanoista teoiksi.

 

Kouluttajamme

Anne Kallio (TkT, KTM) on Vates-säätiön erityisasiantuntija. Hänellä on innovaatiotutkijatausta, ja kokemusta konsultoinnista sekä mikroyrityksen- ja yhdistystoiminnan johtamisesta. Vates-säätiössä hän on työskennellyt viimeiset viisi vuotta täsmätyökykyisten työelämäosallisuuden parissa.

Huomioithan, että tapahtumien osallistumislinkit ovat henkilökohtaisia ja ilmoittautumisesi on aina sitova. Äkillisen esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme sinulta 30 euron maksun.
 
Koulutus on maksuton MMA:n jäsenille. Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt ja tule mukaan omiesi joukkoon!