20:00 minuter kvar att bekräfta din registrering
Tiden för att slutföra din registrering har gått ut. Det kan dock ännu finnas lediga platser
Hur hållbart handlar svenska konsumenter?
Den 21 mars kl. 09:00-09:30 bjuder Axfood in till ett AxTalks på temat hållbar matkonsumtion, där vi tillsammans med experter i studion och reportage utifrån djupdyker i ämnet.
Vad menas egentligen med att handla hållbart, och vilket ansvar har företag och politiker när det kommer till att skapa rätt förutsättningar för konsumenter? Utifrån vår egen data tittar vi närmare på hur hållbart Axfoodkoncernens kunder handlar, matens klimatpåverkan, hållbarhetsmärkningar och hur traditionella produkter kan göras mer hållbara.
Medverkande:
– Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood
– Tonie McKay, hållbarhetsansvarig Hemköp
– Helena Allard, hållbarhetsinnovatör Axfood
– Deniz Butros, hållbarhetsansvarig & expert ansvarsfulla leverantörsled Dagab
– Madelaine Kastberg, EMV-inköpare ost Dagab
– Nina Halling, marknadschef KRAV
– Fredrik Åkerman, vd Volta Greentech
Anmäl ditt deltagande genom att fylla i dina uppgifter nedan. Välkommen!