Erottuva elintarvike: Tutustuminen Salon seudun ammattikoulun tuotekehitysmahdollisuuksiin
Tervetuloa tutustumaan Salon seudun ammattiopiston ravintola- ja catering-alan oppimisympäristöihin ja oppilaitosyhteistyön tuotekehitysmahdollisuuksiin. Tämä tilaisuus on suunnattu Varsinais-Suomen ruokaketjun yrittäjille, jotka kehittävät tai suunnittelevat kehittävänsä uusia elintarvikkeita. Pääsemme tutustumaan tuotetestauksen mahdollisuuksiin koulun keittiöiden ammattilaitteiden ja -tekniikan kanssa. Tämä on erinomainen mahdollisuus saada uusia ideoita, verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita alueen ruokasektorilta.
Aika: 15.4, klo12-16
Paikka: Taitajankatu 6, 24240 SALO, https://sskky.fi/yksikko/taitajankatu-6/
Aikataulu:
- 12:00–13:00 Lounas opetusravintola Poukamassa, jonka tarjoaa Salon seudun ammattiopiston ravintola- ja cateringala.
- 13:00–13:30 Esittely koulun keittiötiloista ja niiden mahdollisuuksista tuotekehityksessä. Veronika Eriksson
- 13:30–15:30 Kierros keittiötiloissa, jossa tutustutaan ammattkeittiöilaitteisiin ja tuotetestauksen mahdollisuuksiin.
- 15:30–16:00 Keskustelua ja verkostoitumista kahvitarjoilun äärellä.
Tämä on erinomainen tilaisuus saada uusia näkökulmia tuotekehitykseen ja verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.
Lisätietoja ja tarkempia järjestelyjä varten voit ottaa yhteyttä:
- Eriksson Veronika, opettaja, työelämäkoordinaattori
- veronika.eriksson@sskky.fi
- p. 0447704622
Tilaisuus on osallistujille maksuton ja sen mahdollistaa maaseuturahoitteinen "Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa" -hanke.