Erottuva elintarvike: Valmiin tuotteen viimeistely -työpaja
Ke 9.4. klo 13-16
Miten varmistetaan, että tuote menestyy markkinoilla? Työpajassa käymme läpi keinoja lisätä asiakasymmärrystä ja osallistaa kuluttajia tuotekehitykseen. Toteutamme tuotteiden aistinvaraisen arvioinnin. Lisäksi otamme käyttöön testausmenetelmän, joka avulla yritys voi kerätä kuluttajapalautetta.
Miksi tulla mukaan?
- Ymmärrät, miksi asiakaslähtöinen tuotekehitys on tärkeää ja miten sitä tehdään
- Pääset toteuttamaan kilpailijatuotteiden aistinvaraisen arvioinnin
- Opit keräämään kuluttajapalautetta ja analysoimaan sitä
- Yrittäjä, tai yrittäjäksi aikova, joka suunnittelee ruokatuotteen kehittämistä
- Alkutuottaja, jolla on jo raaka-aine ja jota on haaveillut kehittävänsä tuotteeksi
- Yrittäjä, jolla on jo ruokatuotteiden valikoimaa ja haluaisi kehittää jo olemmassa olevia tai kokonaan uusia tuotteita lisää
Kuka vetää työpajaa?
Mari Norrdal, mari@aistila.fi, 040 5502471
Mari on pitkän linjan elintarvikekehityksen ammattilainen, jolla kokemusta palveluliiketoiminnasta, elintarviketeollisuudesta ja tutkimusmaailmasta. Mari on työskennellyt vuodesta 1997 saakka erikokoisten elintarvikeyrityksen tuotekehityksen haasteiden parissa, niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Vuodesta 2019 alkaen hän on toiminut osaomistamansa yrityksen Aistila operatiivisena johtajana.
Ilmoittaudu mukaan nyt alla olevan lomakkeen kautta ja varmista paikkasi! Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Työpaja tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää tuotteita asiantuntevassa ja inspiroivassa ympäristössä. Työpaja ovat tarkoitettu koko Varsinais-Suomen alueen ruokaketjun yrittäjille. Työpajan mahdollistaa "Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa" -hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseuturahasto 2023-2027.