Erottuva elintarvike: Tuotekehitys ja tuoteideointi -työpaja
To 27.2. klo 9-14 (omakustanteinen lounas klo 11-12)
Nyt kehitetään uusia ja innovatiivisia ruokatuotteita. Tuotekehitys käynnistyy tuoteideasta. Työpajassa käsittelemme eri lähestymistapoja tuoteideoiden tuottamiseen ja hyödynnämme tutkimus- ja trenditietoa ideoinnin tukena. Erilaisia menetelmiä apuna käyttäen tuotamme yhdessä tuoteideoita ja konseptoimme niitä.
Miksi osallistua?
- Saat käyttöösi ajankohtaista trendimateriaalia
- Pääset osallistumaan ideointiprosessiin ja luot uusia tuoteideoita hyödynnettäväksi kehityksessäsi
- Saat tuotteesi kilpailijakartoituksen valitussa kohdemaassa (kansainvälinen Mintel-tietokanta
- Yrittäjä, tai yrittäjäksi aikova, joka suunnittelee ruokatuotteen kehittämistä
- Alkutuottaja, jolla on jo raaka-aine ja jota on haaveillut kehittävänsä tuotteeksi
- Yrittäjä, jolla on jo ruokatuotteiden valikoimaa ja haluaisi kehittää jo olemmassa olevia tai kokonaan uusia tuotteita lisää
Kuka vetää työpajaa?
Mari Norrdal, mari@aistila.fi, 040 5502471
Mari on pitkän linjan elintarvikekehityksen ammattilainen, jolla kokemusta palveluliiketoiminnasta, elintarviketeollisuudesta ja tutkimusmaailmasta. Mari on työskennellyt vuodesta 1997 saakka erikokoisten elintarvikeyrityksen tuotekehityksen haasteiden parissa, niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Vuodesta 2019 alkaen hän on toiminut osaomistamansa yrityksen Aistila operatiivisena johtajana.
Ilmoittaudu mukaan nyt alla olevan lomakkeen kautta ja varmista paikkasi! Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Työpaja tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää tuotteita asiantuntevassa ja inspiroivassa ympäristössä. Työpaja ovat tarkoitettu koko Varsinais-Suomen alueen ruokaketjun yrittäjille. Työpajan mahdollistaa "Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa" -hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseuturahasto 2023-2027.