Kutsu: Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa
– uusia mahdollisuuksia ja yhteistyön voimaa.
Aika: MAANANTAI 27.1.2025, klo 13-16.30
Paikka: Salo Iot Campus, Joensuunkatu 7
Tervetuloa innostavaan iltapäivätilaisuuteen, jossa käsitellään tulevaisuuden ruokaketjuja! Tämä tilaisuus on suunnattu kaikille ruokasektorin yrittäjille ja kehittäjille. Tavoitteenamme on edistää yritysten uusiutumista, muutosvalmiutta, innovaatiokykyä ja kumppanuuksia. Lisäksi käsittelemme digitaalisaation ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia ja korostamme niiden tärkeyttä liiketoiminnassa. Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia aiheita, ja ideatorilla sparrataan ja ideoidaan tulevaa. Tule mukaan vaikuttamaan ja jakamaan ajatuksia!
Ohjelma
klo 12.30 ovet avautuvat, mahdollisuus tutustua ideatoriin ja verkostoitumiseen, kahvitarjoilu.
klo 13:00 Tervetuloa | Henna Kyyrä, Yrityssalo
-
Keynote-puheenvuoro
"Menestystuotteen ABC – ideasta kaupalliseksi innovaatioksi" | Suvi Luoma, Foodwest
Miten kehitetään tulevaisuuden menestystuote, joka valloittaa kuluttajien sydämet? Suvi Luoma avaa puheenvuorossaan tuotekehityksen mahdollisuuksia ja sudenkuoppia, sekä kertoo konseptoinnin merkityksestä uuden tuotteen kehittämisessä.
-
Yrityscaset
- Tahinismoothien tarina Suomalainen menestysresepti kisassa 2023 - tärkeimmät opit tai miten kehittää tuote ideasta tuotteeksi 6 kuukaudessa? | Kaisa Somerpalo Tiktok & ig: Elintarvikemuija
- Munaxin iInnovatiivinen tuotekehitystarina | Matti Nyfors Munax
- Sparrausohjelmat, tilaisuudet ja tapahtumat yrityksille kevät 2025 | Mervi Louhivaara, Pyhäjärvi-instituutti
klo 15 -15.40 Verkostoitumiskahvitauko lähiruokatarjoiluilla ja toimijoiden ideatori
-
Osallistujilla on erinomainen tilaisuus verkostoitua ja nauttia herkullisista lähiruokatarjoiluista. Ideatorilla esittäytyvät kaikki Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa (TurVa)-hankkeen toteuttajat ja olemme valmiina vastaamaan kysymyksiin ja keskustelemaan tulevista tilaisuuksista ja tavoitteista. Tämä on loistava mahdollisuus saada tietoa tulevista sparrausohjelmista sekä jakaa omia näkemyksiä ja kehitysideoita. Verkostoitumiskahvitauko on suunniteltu vuorovaikutuksen ja yhteistyön edistämiseksi, ja se tarjoaa tilaisuuden tuoda esiin omia ajatuksia ja kuulla muiden näkemyksiä.
- Ruokatrendien muutos vuosien varrella, sekä tulevat trendit maailmalta | Kirsi Viljanen MMM
- Muuttuva maatalous ja tulevaisuuden ruokaketjut | NN
klo 16.30 tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu viimeistään 20.1
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
TuRVa-hankkeen tiimi, Henna, Mervi, Laura, Ellinoora, Ida, Mirja ja Mertsi