SUJUVUUDESTA KILPAILUETUA -WEBINAARI
Onko sujuvuus ravintolanne kilpailuetu? Tule tekemään kanssamme parempaa ravintola-alan työelämää! 🧑🍳🍽️
Ravintola-ala on täynnä mahdollisuuksia – kun työt sujuvat ja työntekijät voivat hyvin, koko liiketoiminta kukoistaa. Mutta miten työn arkea voi sujuvoittaa? Valtakunnallisessa Sujuvuudesta kilpailuetua -webinaarissa torstaina 13.2.2025 klo 14–17 käsitellään tuottavuuden ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja ravintola-alalla. Kuulemme konkreettisia keinoja, joiden avulla voit:
✔️ Osallistaa henkilökuntaa
✔️ Hyödyntää digitaalisia ratkaisuja
✔️ Sujuvoittaa arjen työprosesseja
Webinaari on osa valtakunnallista Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla -hanketta, joka tuo yhteen ravintola-alan mikro- ja pk-yrityksiä, alan opiskelijoita sekä opetus- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä kehittämään alaa yhdessä. Pilottiyrityksillemme ja yhteistyökumppaneille tilaisuus toimii lähtölaukauksena yhteiskehittämiseen, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia ja inspiroitua! EU:n osarahoittamaa hanketta vetävät TAMK, Haaga-Helia, LAB-ammattikorkeakoulu, SAMK ja SeAMK.
Tilaisuuden ohjelma-aikataulu on tällainen:
- Klo 14:00 Alkusanat, juontaja Mika Kylänen, TAMK
- Klo 14:10 Sujuvuudesta, tuottavuudesta ja työhyvinvoinnista – Keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Lapland Hotels
- Klo 14:45 Aktivoiva ja vuorovaikutteinen harjoitus
- Klo 14:50 Psykologinen palautuminen – Psykologi Anniina Virtanen, Työterveyslaitos
- Klo 15:40 Tauko
- Klo 15:50 Paneelikeskustelu tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamisesta ravintola-alalla, Tero Mäntykangas, Anniina Virtanen sekä TAMKista lehtori Arja Luiro ja restonomiopiskelija Ernest Tverdohleb.
- Klo 16:35 Tietoa Menestysresepti-hankkeesta ja loppusanat
- Klo 17:00 Tilaisuuden päätös