20:00 jäljellä vahvistaa ilmoittautuminen
Paikkojesi varaus on ehtinyt vanhentua. Paikkoja saattaa kuitenkin olla vielä vapaana
Tervetuloa työhyvinvointia ammattikeittiöihin ja catering-alalle webinaariin 12.2.2025!
Ohjelma:
14.00 - 14.15 Seminaarin ja hankkeen esittely
14.15 - 14.35 Hyvinvointi catering-alalla
14.40 - 15.00 Ergonomia keittiössä suunnittelusta -laiteteknologia- perehdytykseen
15.00 – 15.05 Tauko
15.05 - 15.30 Breakout Rooms (erityisesti hankeyrityksille)
Fasilitaattoreiden vetämänä keskustelua
- Catering-alan haasteet alan hyvinvoinnille ja pitovoimalle
- Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa työhyvinvoinnin ja ergonomian edistämisessä keittiössä?
- Mitä teemoja haluaisitte, että työpajoissa käsitellään tulevaisuudessa?
15.30 - 15.45 Yhteenveto Breakout Rooms -keskusteluista
15:45 - 16.00 Seuraavat askeleet
Ammattikeittiöt ja catering – KetCat - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu