Tervetuloa mukaan kuulemaan Valion Food 2.0 tulevaisuuden ruokajärjestelmää kehittävästä Business Finlandin Veturiohjelmasta. Tilaisuudessa kuullaan myös muita yrityspuheenvuoroja sekä esitellään Turun yliopiston elintarvikealan tutkimusta ja Veturiohjelman rahoitusmahdollisuuksia. Tule mukaan verkostoitumaan! Tilaisuus on pääosin suomenkielinen.
Valion Food 2.0 -verkkosivut https://www.valio.com/we-are-valio/food-2-0/#news
Business Finlandin Veturirahoitus https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/veturiyritysten-ja-ekosysteemien-rahoitus
Ilmoittautuminen 28.10. mennessä
Ohjelma
12.00 Kirjautuminen
12.30 Avaus, Heli Nieminen, Visit Turku Archipelago
12.35 Valio Food 2.0 Veera Virtanen ja Riitta Partanen
12.55 Varsinais-Suomi ruoka-arvoketjussa, Riikka Leskinen, Valonia
13.15 Case Yritysesittelyt
13.15-13.25 Munax, Matti Nyfors
13.25-13.35 Leipomo Rosten, Veera Meltovaara
13.35 Kahvi ja verkostoituminen
14:00 Elintarviketutkimus Turun yliopistolla
14:00 Ravitsemus- ja ruokatutkimus TY:n lääketieteellisessä tiedekunnassa, Kirsi Laitinen
14:10 Elintarviketutkimus TY:n teknillisessä tiedekunnassa, Baoru Yang
14:20 Flavoria, Tuomas Mäkilä ja Anni Kerttula
14:30 Kysymyksiä
14:35 Case Project AlgaCircle, Yagut Allahverdiyeva-Rinne
14.45 Business Finlandin rahoitusmahdollisuudet, Elina Uitamo
14.55 Loppusanat
15.00 – 16.00 One-on-One -tapaamiset (á 10 min)
Lisätietoja tapahtumasta:
Mia Ahokas, 050 301 4233, mia.ahokas@utu.fi
Hanna Aanila, 044 9019 016, hanna.aanila@businessturku.fi